sobota, 1 sierpnia 2015
Talerze czekają na swoją kolej, po przystawce. Będzie to nasz tradycyjny specjał - rosół przygotowany z drobiu od sprawdzonego dostawcy. Ważne, aby przy jego robieniu, mięso zawsze wkładać do zimnej wody i dotować na małym ogniu. Jeśli się tego nie uczyni i mięso zostanie włożone do wrzątku, jego białko się szybko zetnie i nie odda ono całego smaku wywarowi.
Najpyszniejszy rosół jest oczywiście z makaronem ręcznie robionym :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
Marcin Miller z zespołem "Boys" ikona polskiej muzyki, na stale wpisali się w panteon gwiazd sceny rozrywkowej. Ich największe ...
-
Nasze słodkie propozycje na wieczór andrzejkowy: Tiramisu z jabłkami Creme brulee o smaku brzoskwiniowym Puding ryżowy z kardamone...
-
Sidney Polak naprawdę karierę rozpoczął jako perkusista grupy T. Love z którą gra do dzisiaj. Karierę solową rozpoczął w 2002r. Jego muzy...
-
Mirosław Hermaszewski, pierwszy i jedyny polski kosmonauta-powiedział, "że mamy kosmiczne jedzenie"
-
Nowa, zmodernizowana i powiększona restauracja Różana w Laskach to idealne miejsce na organizację wyjątkowych wydarzeń. Oferujemy Państ...
0 komentarze:
Prześlij komentarz