sobota, 1 sierpnia 2015
Talerze czekają na swoją kolej, po przystawce. Będzie to nasz tradycyjny specjał - rosół przygotowany z drobiu od sprawdzonego dostawcy. Ważne, aby przy jego robieniu, mięso zawsze wkładać do zimnej wody i dotować na małym ogniu. Jeśli się tego nie uczyni i mięso zostanie włożone do wrzątku, jego białko się szybko zetnie i nie odda ono całego smaku wywarowi.
Najpyszniejszy rosół jest oczywiście z makaronem ręcznie robionym :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
W iosenno-letni stół wiejski - nowalijki, młode warzywa prosto z ogródka, świeżo rwane truskawki, pyszne sery i twarogi, pachnący chleb ...
-
Nowa, zmodernizowana i powiększona restauracja Różana w Laskach to idealne miejsce na organizację wyjątkowych wydarzeń. Oferujemy Państ...
-
Nowaki to młoda, zdolna i wybitnie energetyczna trójka zielonogórskich artystów. Ich talent i kreatywna praca przynoszą rezultaty w postaci...
-
EWA KUKLIŃSKA, MAŁGORZATA LEWIŃSKA, DARIUSZ KORDEK W DWORKU RÓŻANYM!! Największą motywacją dla obsługi są uśmiechnięci i zadowoleni Gości...
0 komentarze:
Prześlij komentarz