wtorek, 28 lipca 2015
Przykładowe propozycje małych przekąsek finger food podawanych w tym sezonie na Przyjęciach Weselnych w Dworku Różanym to m.in. mus z awokado i limonki z kawałkiem wędzonego łososia, krewetki w sosie piri-piri, arbuz z mozzarellą, paluszki grissini z szynką parmeńską, kruche babeczki ze szpinakiem i serem ricotta, daktyle w boczku i wiele innych, ponieważ połączenia smaków ogranicza tylko wyobraźnia kucharza.
Do tej pory na weselnych stołach królowały wędliny, galarety, śledzie czy jajka faszerowane.
Jednak trendy z zachodu Europy i Stanów Zjednoczonych trafiły również do Namysłowa :) Obok tradycyjnego wiejskiego stołu przekąski foods stanowią alternatywę dla Gości szukających nowych smaków.
kliknij powiększ zdjęcia
fot. Roman Szołdra
Etykiety:catering weselny Namysłów
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
W iosenno-letni stół wiejski - nowalijki, młode warzywa prosto z ogródka, świeżo rwane truskawki, pyszne sery i twarogi, pachnący chleb ...
-
więcej certyfikatów, dyplomów, referencji w zakładce na stronie firmowej Hotel Restauracja Dworek Różany Namysłów
-
Nowaki to młoda, zdolna i wybitnie energetyczna trójka zielonogórskich artystów. Ich talent i kreatywna praca przynoszą rezultaty w postaci...
-
Profesor prawa kanonicznego, biskup tytularny Cufruta, delegat Arcybiskupa Metropolity Krakowskiego ds. Nauki i Kultury. Przyjaciel i współ...
0 komentarze:
Prześlij komentarz