wtorek, 28 lipca 2015

Przykładowe propozycje małych przekąsek finger food podawanych w tym sezonie na Przyjęciach Weselnych w Dworku Różanym to m.in. mus z awokado i limonki z kawałkiem wędzonego łososia, krewetki w sosie piri-piri, arbuz z mozzarellą, paluszki grissini z szynką parmeńską, kruche babeczki ze szpinakiem i serem ricotta, daktyle w boczku i wiele innych, ponieważ połączenia smaków ogranicza tylko wyobraźnia kucharza.
Do tej pory na  weselnych stołach królowały wędliny, galarety, śledzie czy jajka faszerowane.
Jednak trendy z zachodu Europy i Stanów Zjednoczonych  trafiły również do Namysłowa :) Obok tradycyjnego wiejskiego stołu przekąski foods stanowią alternatywę dla Gości szukających nowych smaków.

 kliknij powiększ zdjęcia












fot. Roman Szołdra 

0 komentarze:

Facebook

Obsługiwane przez usługę Blogger.

Polecane BLOGI

Popularne posty