niedziela, 14 czerwca 2015
Przystawka zimna potrawa podawana na weselu przed zupą. Czeka na Gości ułożona na stole. Ma szczególne znaczenie wtedy gdy od przybycia gości do rozpoczęcia głównej części wydarzenia upływa dość dużo czasu np. na toast, czy też składanie życzeń.
Odpowiednio dobrana kompozycja zaspokoi pierwszy głód, jednocześnie przygotowując kubki smakowe na prawdziwą ucztę :)
Na wczorajszym Przyjęciu Weselnym Patrycji i Krystiana tę ważną rolę spełniał ŁOSOŚ MARYNOWANY W CYTRYNIE Z ZIELONYM PIEPRZEM
kliknij powiększ zdjęcia
fot. Roman Szołdra
Etykiety:Sala weselna Namysłów
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
W iosenno-letni stół wiejski - nowalijki, młode warzywa prosto z ogródka, świeżo rwane truskawki, pyszne sery i twarogi, pachnący chleb ...
-
Marcin Miller z zespołem "Boys" ikona polskiej muzyki, na stale wpisali się w panteon gwiazd sceny rozrywkowej. Ich największe ...
-
Nowy wystrój sali weselnej w Hotelu*** Restauracji Dworek Różany w Namysłowie "na zielono". Sala weselna - Dom ...
-
Po spektaktu "Randka w ciemno na dwie pary" w NOK Namysłów, znakomici artyści odwiedzili Dworek Różany-Hotel***& Restaurant. ...
0 komentarze:
Prześlij komentarz