niedziela, 14 czerwca 2015
Przystawka zimna potrawa podawana na weselu przed zupą. Czeka na Gości ułożona na stole. Ma szczególne znaczenie wtedy gdy od przybycia gości do rozpoczęcia głównej części wydarzenia upływa dość dużo czasu np. na toast, czy też składanie życzeń.
Odpowiednio dobrana kompozycja zaspokoi pierwszy głód, jednocześnie przygotowując kubki smakowe na prawdziwą ucztę :)
Na wczorajszym Przyjęciu Weselnym Patrycji i Krystiana tę ważną rolę spełniał ŁOSOŚ MARYNOWANY W CYTRYNIE Z ZIELONYM PIEPRZEM
kliknij powiększ zdjęcia
fot. Roman Szołdra
Etykiety:Sala weselna Namysłów
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
Andrzejki 2014 w Dworku Różanym. Finger foods oraz owoce filetowane. kliknij powiększ zdjęcia Sal...
-
Dla naszych Gości przygotowaliśmy nową salę - Sala "lata 20-30-te". Sala restauracyjna na maksymalnie 50 osób, utrzymana w sc...
-
Znakomita artystka kilku pokoleń Majka Jeżowska gościła w Namysłowie przy okazji I Spartakiady oraz Festynu Parafialnego z okazji Dnia Dzie...
-
Przykładowe propozycje małych przekąsek finger food podawanych w tym sezonie na Przyjęciach Weselnych w Dworku Różanym to m.in. mus z awoka...
-
Namysłów staje się coraz bardziej przyjazny rowerzystom, powstają nowe ścieżki, w planie są kolejne. Dwuślad to idealny środek transportu, ...
0 komentarze:
Prześlij komentarz