niedziela, 14 czerwca 2015
Przystawka zimna potrawa podawana na weselu przed zupą. Czeka na Gości ułożona na stole. Ma szczególne znaczenie wtedy gdy od przybycia gości do rozpoczęcia głównej części wydarzenia upływa dość dużo czasu np. na toast, czy też składanie życzeń.
Odpowiednio dobrana kompozycja zaspokoi pierwszy głód, jednocześnie przygotowując kubki smakowe na prawdziwą ucztę :)
Na wczorajszym Przyjęciu Weselnym Patrycji i Krystiana tę ważną rolę spełniał ŁOSOŚ MARYNOWANY W CYTRYNIE Z ZIELONYM PIEPRZEM
kliknij powiększ zdjęcia
fot. Roman Szołdra
Etykiety:Sala weselna Namysłów
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
►
2016
(34)
- ► października (3)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
więcej certyfikatów, dyplomów, referencji w zakładce na stronie firmowej Hotel Restauracja Dworek Różany Namysłów
-
Sidney Polak naprawdę karierę rozpoczął jako perkusista grupy T. Love z którą gra do dzisiaj. Karierę solową rozpoczął w 2002r. Jego muzy...
-
Popularność bufetów deserowych na różnego rodzaju przyjęcia rośnie. Co myślicie o przygotowaniu takiego bufetu na Wasze przyjęcie? Andrzej...
-
Naszą restaurację odwiedzili znani artyści: Joanna Szczepkowska, Jan Nowicki, Robert Gonera! Wszystko to przy okazji Namysłowskich spotka...
-
Andrzejki 2014 w Dworku Różanym. Finger foods oraz owoce filetowane. kliknij powiększ zdjęcia Sal...













0 komentarze:
Prześlij komentarz