piątek, 1 stycznia 2016
Wybrane desery - Bal Sylwestrowy 2015/16
kliknij powiększ zdjęcie
creme brulee o smaku mango 1
creme brulee o smaku mango i torcik bezowy z musem amaretto 1
creme brulee o smaku mango i torcik bezowy z musem amaretto 2
mus z białej czekolady z pomarańcza 1
mus z białej czekolady z pomarańcza 2
mus z białej czekolady z pomarańcza 3
mus z białej czekolady z pomarańcza 4
mus z gorzkiej czekolady z chili 1
profiterole z sosem czekoladowym 1
profiterole z sosem czekoladowym 2
tiramisu klasyczne 1
tiramisu klasyczne 2
tiramisu klasyczne 3
torcik bezowy z musem amaretto 1
torcik bezowy z musem amaretto 2
torcik bezowy z musem amaretto 3
terina z kaczki z sosem malinowo-miodowym
fot. R. Szołdra
Etykiety:Sylwester 2015 Namysłów
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(Atom)
Archiwum bloga
-
►
2018
(25)
- ► października (2)
-
►
2017
(25)
- ► października (2)
-
▼
2016
(34)
- ► października (3)
-
▼
stycznia
(8)
- Jak tworzy się niezapomniany klimat weselny?
- Dzisiaj naszym Gościem był ks. abp Mieczysław Mokr...
- Nowy sezon...
- MENU Bal Karnawałowy - 30.01.2016
- Nowy sezon, nowy wystrój, nowe menu!!!
- Bal Karnawałowy 2016 - bilety już w sprzedaży
- Kulisy przygotowań do imprez
- Wybrane desery - Bal Sylwestrowy 2015/16
-
►
2015
(41)
- ► października (5)
-
►
2014
(37)
- ► października (3)
Obsługiwane przez usługę Blogger.
Nasze strony firmowe
Polecane BLOGI
Popularne posty
-
Marcin Miller z zespołem "Boys" ikona polskiej muzyki, na stale wpisali się w panteon gwiazd sceny rozrywkowej. Ich największe ...
-
Przykładowe propozycje małych przekąsek finger food podawanych w tym sezonie na Przyjęciach Weselnych w Dworku Różanym to m.in. mus z awoka...
-
Krystyna Podleska Aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna. Grała m.in. w kultowej komedii w reżyserii Stanisława Barei - "Miś...
-
Przystawka zimna potrawa podawana na weselu przed zupą. Czeka na Gości ułożona na stole. Ma szczególne znaczenie wtedy gdy od przybycia g...
0 komentarze:
Prześlij komentarz